Διαμόρφωση WINS

Η Υπηρεσία ονομασίας Internet των Windows (WINS) είναι μια υπηρεσία επίλυσης ονομάτων που συσχετίζει ένα όνομα NetBIOS (όνομα υπολογιστή ή εκτυπωτή σε δίκτυο SMB) με μία διεύθυνση IP. Για να ενεργοποιήσετε το WINS, πρέπει να έχει καθοριστεί ο διακομιστής WINS.
Για να καθορίσετε τις ρυθμίσεις διακομιστή WINS, πρέπει να οριστεί το όνομα NetBIOS και το όνομα ομάδας εργασίας. Διαμόρφωση SMB
Η λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη σε δίκτυο IPv6.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις βασικές λειτουργίες που απαιτούνται για τη ρύθμιση της συσκευής από το Remote UI (Απομακρυσμένο περιβάλλον εργασίας), ανατρέξτε στην ενότητα Ρύθμιση των επιλογών μενού μέσω του Remote UI (Απομακρυσμένο περιβάλλον εργασίας).
1
Εκκινήστε το Remote UI (Απομακρυσμένο περιβάλλον εργασίας) και συνδεθείτε σε Λειτουργία υπεύθυνου συστήματος. Εκκίνηση του Remote UI (Απομακρυσμένο περιβάλλον εργασίας)
2
Κάντε κλικ στο [Settings/Registration] στη σελίδα πύλης. Η οθόνη του Remote UI (Απομακρυσμένο περιβάλλον εργασίας)
3
Επιλέξτε [Network Settings]  [WINS Settings].
4
Κάντε κλικ στο [Edit].
5
Επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου [WINS Resolution] και καθορίστε τις απαιτούμενες ρυθμίσεις.
[WINS Resolution]
Επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου για να χρησιμοποιείται το WINS για την επίλυση ονομάτων. Όταν δεν χρησιμοποιείτε το WINS, καταργήστε την επιλογή του πλαισίου ελέγχου.
[WINS Server Address]
Εισαγάγετε τη διεύθυνση IP του διακομιστή WINS.
Εάν η διεύθυνση IP του διακομιστή WINS λαμβάνεται από διακομιστή DHCP, αυτή η διεύθυνση IP αντικαθιστά τη διεύθυνση IP που έχει εισαχθεί στο πλαίσιο κειμένου [WINS Server Address].
6
Κάντε κλικ στο [OK].
7
Επανεκκινήστε τη συσκευή.
Απενεργοποιήστε τη συσκευή, περιμένετε τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα και ενεργοποιήσετε την ξανά.
Επιλογή ρυθμίσεων από τον πίνακα λειτουργίας
Μπορείτε επίσης να προσπελάσετε τις ρυθμίσεις WINS από την επιλογή <Μενού> στην οθόνη Αρχική. <Ρυθμίσεις WINS>
24YS-01C