Ρύθμιση του περιβάλλοντος δικτύου

Όταν συνδέετε τη συσκευή σε ένα ενσύρματο ή ασύρματο δίκτυο, πρέπει να ορίσετε μια μοναδική διεύθυνση IP για το επιλεγμένο δίκτυο. Επιλέξτε «ενσύρματο» ή «ασύρματο» δίκτυο, ανάλογα με το περιβάλλον επικοινωνίας και τις συσκευές δικτύωσης. Για συγκεκριμένες ρυθμίσεις διεύθυνσης IP, επικοινωνήστε με τον πάροχο υπηρεσιών Internet ή το διαχειριστή του δικτύου σας.
Εάν η συσκευή είναι συνδεδεμένη σε μη ασφαλές δίκτυο, υπάρχει κίνδυνος διαρροής των προσωπικών σας δεδομένων.
Η συσκευή δεν μπορεί να συνδέεται ταυτόχρονα σε ενσύρματο δίκτυο και ασύρματο δίκτυο LAN.
Στη συσκευασία της συσκευής δεν περιλαμβάνεται καλώδιο ή δρομολογητής LAN. Έχετε αυτά τα στοιχεία διαθέσιμα, όπως απαιτείται.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συσκευές δικτύου σας, ανατρέξτε στα εγχειρίδια οδηγιών των συσκευών ή επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή σας.

Πριν ξεκινήσετε

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα, για να συνδέσετε τη συσκευή σε ένα δίκτυο.
 
 
Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του υπολογιστή σας.
Βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής είναι συνδεδεμένος σωστά στο δίκτυο. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στα εγχειρίδια οδηγιών των συσκευών που χρησιμοποιείτε ή επικοινωνήστε με τους κατασκευαστές των συσκευών.
Βεβαιωθείτε ότι έχουν ολοκληρωθεί οι ρυθμίσεις δικτύου στον υπολογιστή. Εάν η εγκατάσταση του δικτύου δεν έχει πραγματοποιηθεί σωστά, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή στο δίκτυο, ακόμη κι αν εκτελέσετε την υπόλοιπη διαδικασία που περιγράφεται παρακάτω.
Ανάλογα με το δίκτυο, μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε ρυθμίσεις για τη μέθοδο επικοινωνίας ή τον τύπο Ethernet (Διαμόρφωση Ρυθμίσεων Ethernet). Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον παροχέα υπηρεσιών Internet ή τον διαχειριστή δικτύου σας.
Για να συνδεθείτε σε δίκτυο IEEE 802.1X, ανατρέξτε στην ενότητα Διαμόρφωση ρυθμίσεων πιστοποίησης IEEE 802.1X.
 
 
Επιλέξτε ασύρματο ή ενσύρματο τοπικό δίκτυο.
 
 
Συνδεθείτε σε ασύρματο ή ενσύρματο τοπικό δίκτυο.
Προχωρήστε στην ενότητα που αντιστοιχεί στη ρύθμιση που επιλέξατε στο βήμα 2.
Σύνδεση σε ενσύρματο τοπικό δίκτυο
Σύνδεση σε ασύρματο τοπικό δίκτυο
 
 
Ορίστε τη διεύθυνση IP όπως απαιτείται.
Κατά το χρόνο της αγοράς, η συσκευή είναι ρυθμισμένη έτσι ώστε να λαμβάνει αυτόματα μια διεύθυνση IP. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια συγκεκριμένη διεύθυνση IP, αλλάξτε αυτή τη ρύθμιση. Καθορισμός Διευθύνσεων IP
24YS-00E