Εκκίνηση του Remote UI (Απομακρυσμένο περιβάλλον εργασίας)

Για να μπορείτε να χειρίζεστε τη συσκευή από απόσταση, πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση IP της συσκευής στο πρόγραμμα περιήγησης στο Web και να εκκινήσετε το Remote UI (Απομακρυσμένο περιβάλλον εργασίας). Ελέγξτε εκ των προτέρων τη διεύθυνση IP που έχει οριστεί στη συσκευή (Εμφάνιση των Ρυθμίσεων Δικτύου). Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του δικτύου σας.
1
Εκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης στο web.
2
Εισαγάγετε «http://<τη διεύθυνση IP της συσκευής>/» στο πεδίο διεύθυνσης και πατήστε το πλήκτρο [ENTER].
Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια διεύθυνση IPv6, εσωκλείστε τη διεύθυνση IPv6 σε αγκύλες (παράδειγμα: http://[fe80::2e9e:fcff:fe4e:dbce]/).
Εάν εμφανίζεται προειδοποίηση ασφάλειας
Μπορεί να εμφανιστεί μια προειδοποίηση ασφάλειας, όταν η επικοινωνία με το Remote UI (Απομακρυσμένο περιβάλλον εργασίας) είναι κρυπτογραφημένη (Διαμόρφωση του Κλειδιού και του Πιστοποιητικού για το TLS). Εάν οι ρυθμίσεις πιστοποιητικού ή οι ρυθμίσεις TLS δεν έχουν σφάλματα, συνεχίστε την αναζήτηση στην τοποθεσία web.
3
Συνδεθείτε στο Remote UI (Απομακρυσμένο περιβάλλον εργασίας).
Όταν είναι απενεργοποιημένη η Διαχείριση μέσω κωδικών τμημάτων
Επιλέξτε [System Manager Mode] ή [General User Mode] και εισαγάγετε μια τιμή στο [Remote UI Access PIN] όπως απαιτείται.
[System Manager Mode]
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε όλες τις λειτουργίες και τις ρυθμίσεις του Remote UI (Απομακρυσμένο περιβάλλον εργασίας). Εισαγάγετε τον κατάλληλο κωδικό στο πεδίο [System Manager ID] και το PIN στο πεδίο [System Manager PIN]. Καθορισμός Κωδικού και PIN Υπεύθυνου Συστήματος
[General User Mode]
Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση εγγράφων ή της συσκευής, καθώς επίσης και να αλλάξετε ορισμένες από τις ρυθμίσεις. Όταν θέλετε να ελέγξετε αν ένα συγκεκριμένο έγγραφο βρίσκεται στην ουρά εκτύπωσης ή να ακυρώσετε την εκτύπωση ενός εγγράφου που βρίσκεται στην ουρά εκτύπωσης, εισαγάγετε το όνομα χρήστη του εγγράφου στο πεδίο [User Name]. Το όνομα χρήστη ορίζεται αυτόματα στα έγγραφα εκτύπωσης, με βάση πληροφορίες όπως το όνομα του υπολογιστή σας ή το όνομα σύνδεσης του υπολογιστή σας.
[Remote UI Access PIN]
Αν έχει οριστεί [Remote UI Access PIN], εισαγάγετε τον κωδικό PIN. Ρύθμιση PIN για το Remote UI (Απομακρυσμένο περιβάλλον εργασίας)
Όταν είναι ενεργοποιημένη η Διαχείριση μέσω κωδικών τμημάτων
Εισαγάγετε τον κατάλληλο κωδικό στο πεδίο [Department ID] και το PIN στο πεδίο [PIN]. Διαμόρφωση της Λειτουργίας Διαχείρισης μέσω Κωδικών Τμημάτων
4
Κάντε κλικ στο [Log In].
Θα εμφανιστεί η σελίδα Πύλης (κύρια σελίδα). Η οθόνη του Remote UI (Απομακρυσμένο περιβάλλον εργασίας)

Η οθόνη του Remote UI (Απομακρυσμένο περιβάλλον εργασίας)

Όταν συνδεθείτε στο Remote UI (Απομακρυσμένο περιβάλλον εργασίας), εμφανίζεται η παρακάτω σελίδα Πύλης. Αυτή η ενότητα περιγράφει τα στοιχεία που εμφανίζονται στη σελίδα Πύλης και τις βασικές λειτουργίες της.

[Device Basic Information]

Εμφανίζει την τρέχουσα κατάσταση της συσκευής και τις πληροφορίες σφαλμάτων. Εάν παρουσιαστεί σφάλμα, θα εμφανιστεί η σύνδεση προς τη σελίδα πληροφοριών σφαλμάτων.

[Consumables Information]

Εμφανίζει πληροφορίες για το χαρτί και την ποσότητα γραφίτη που απομένει στις κασέτες.

[Support Link]

Εμφανίζει τη σύνδεση υποστήριξης που καθορίζεται στο πλαίσιο [Support Link] στην ενότητα [License/Other].

Εικονίδιο ανανέωσης

Ανανεώνει τη σελίδα που εμφανίζεται αυτήν τη στιγμή.

[Language]

Επιλέγει τη γλώσσα εμφάνισης που χρησιμοποιείται για τις οθόνες του Remote UI (Απομακρυσμένο περιβάλλον εργασίας).

[Log Out]

Γίνεται αποσύνδεση από το Remote UI (Απομακρυσμένο περιβάλλον εργασίας). Θα εμφανιστεί η σελίδα σύνδεσης.

[Mail to System Manager]

Εμφανίζει ένα παράθυρο για τη δημιουργία ενός e-mail προς τον υπεύθυνο συστήματος, που καθορίζεται στο πεδίο [System Manager Information] στην ενότητα [User Management].

[Status Monitor/Cancel]

Εμφανίζει τη σελίδα [Status Monitor/Cancel]. Για οποιοδήποτε έγγραφο είναι σε αναμονή για εργασία, μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση/το ιστορικό του ή να ακυρώσετε την επεξεργασία του.

[Settings/Registration]

Εμφανίζει τη σελίδα [Settings/Registration]. Όταν έχετε συνδεθεί στη λειτουργία υπεύθυνου συστήματος, μπορείτε να αλλάξετε τα στοιχεία ρύθμισης και να αποθηκεύσετε/φορτώσετε τα καταχωρισμένα δεδομένα. Ρύθμιση των επιλογών μενού μέσω του Remote UI (Απομακρυσμένο περιβάλλον εργασίας)

[Application Library]

Εμφανίζει τη σελίδα ρύθμισης του Application Library.
24YS-04X