Eenvoudig scannen met een apparaatgebaseerde bewerking

Het apparaat kan originele documenten converteren naar elektronische bestandsindelingen zoals PDF zonder een computer te gebruiken. Het digitaliseren van documenten heeft veel voordelen. U kunt kiezen tussen verschillende nuttige instellingen.
Documenten rechtstreeks scannen naar een USB-geheugen
Eén manier om deze functie te gebruiken is door documenten rechtstreeks naar een USB-geheugenapparaat te scannen en het USB-geheugenapparaat mee te nemen naar uw afspraak of vergadering. U kunt vervolgens het USB-geheugenapparaat aansluiten op een computer die verbonden is met een projector en uw documenten projecteren op de projector.
Documenten rechtstreeks vanaf het apparaat verzenden als e-mailberichten
U kunt gescande documenten omzetten in PDF-bestanden en deze rechtstreeks vanaf het apparaat verzenden als e-mailbijlagen. U kunt zo efficiënter werken omdat u geen computer hoeft te gebruiken om gescande documenten te verzenden. U kunt deze functie pas gebruiken nadat u enkele procedures hebt doorlopen, zoals het opgeven van de instellingen voor de mailserver. Zie De machine configureren voor het scannen naar e-mail voor meer informatie.
Documenten rechtstreeks opslaan in een gedeelde map/op een bestandserver
U kunt gescande documenten converteren naar PDF-, TIFF- of JPEG-bestanden en deze vervolgens opslaan in gedeelde mappen op computers, of op een FTP-bestandsserver. Deze functie is handig als u papieren documenten gaat digitaliseren voor verspreiding. U kunt deze functie pas gebruiken nadat u enkele procedures hebt doorlopen, zoals het opgeven van de locatie voor het opslaan van gescande documenten. Zie De machine configureren voor het scannen naar gedeelde mappen/bestandsservers voor meer informatie.
0SJY-05E