De machine als scanner gebruiken

U kunt originele documenten scannen door het bedieningspaneel van het apparaat of een programma op een computer te gebruiken. Welke manier u ook gebruikt, de gescande documenten worden geconverteerd naar elektronische bestandsindelingen zoals PDF-bestanden. Gebruik de scanfunctie om omvangrijke papieren documenten te converteren naar bestanden zodat u deze gemakkelijk kunt ordenen.
Om dit apparaat als een scanner te gebruiken, moet u voor gebruik de nodige voorbereidingen treffen, inclusief het installeren van de software op een computer. Zie Installatiehandleiding MF-stuurprogramma voor meer informatie.
Zie de volgende documentatie als u een Macintosh-gebruiker bent: Installatiehandleiding MF-stuurprogramma voor informatie over het installeren van de software, en Canon Scanner Stuurprogramma Handleiding voor informatie over het gebruik van scanfuncties (Voor Mac OS-gebruikers).
Afhankelijk van het besturingssysteem en de versie van het scannerstuurprogramma of de programma's die u gebruikt, kunnen de schermen van het stuurprogramma in deze handleiding verschillen van de echte schermen.

Scannen vanaf het apparaat

U kunt documenten scannen en opslaan op een computer via het bedieningspaneel van het apparaat. U kunt ook documenten opslaan op een USB-geheugenapparaat of deze als e-mailbijlagen verzenden. Scannen vanaf het apparaat Eenvoudig scannen met een apparaatgebaseerde bewerking

Scannen vanaf een computer

U kunt documenten die op het apparaat zijn geplaatst, scannen vanaf een computer. De gescande documenten worden opgeslagen op de computer. Behalve met toepassingen zoals beeldbewerkings- en tekstverwerkingsprogramma's kunt u ook scannen met het bijgeleverde scannerstuurprogramma ScanGear MF. Scannen vanaf een computer

Scannen met de mobiele toepassing van Canon

U kunt een op het apparaat geplaatst origineel scannen met een smartphone of tablet. Zie de Canon-website voor meer informatie over deze functie.
0SJY-055