Χρήση της συσκευής μέσω εφαρμογών

Εκτελέστε εργασίες εκτύπωσης και άλλες λειτουργίες.από τη φορητή συσκευή που έχει συνδεθεί στη συσκευή χρησιμοποιώντας εφαρμογές. Υποστηρίζεται πληθώρα εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων των αποκλειστικών εφαρμογών της Canon. Προχωρήστε σε σωστή χρήση ανάλογα με τη συσκευή σας, την εφαρμογή και την κατάσταση.

Χρήση του Canon PRINT Business (Εκτύπωση Canon για επιχειρήσεις)

Αυτή η εφαρμογή χρησιμοποιείται για την εκτέλεση εκτυπώσεων και άλλων λειτουργιών από φορητές συσκευές που υποστηρίζουν iOS/Android. Κατά την εκτύπωση δεν είναι απαραίτητο να εκτελείτε λειτουργίες στη συσκευή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα υποστηριζόμενα συστήματα, λεπτομερείς τρόπους ρυθμίσεων και λειτουργίες, ανατρέξτε στη Βοήθεια της εφαρμογής ή στον ιστότοπο της Canon (http://www.canon.com/gomp/).
Μπορείτε να κατεβάσετε το Canon PRINT Business (Εκτύπωση Canon για επιχειρήσεις) δωρεάν. Ωστόσο, θα επιβαρυνθείτε με τις σχετικές χρεώσεις σύνδεσης στο Internet.

Εκτύπωση με το Canon Print Service (Υπηρεσία εκτύπωσης Canon)

Μπορείτε να εκτυπώνετε εύκολα από το μενού των εφαρμογών που υποστηρίζουν το υποσύστημα εκτύπωσης Android. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα υποστηριζόμενα συστήματα, λεπτομερείς ρυθμίσεις και λειτουργίες, ανατρέξτε στον ιστότοπο της Canon (http://www.canon.com/).

Εκτύπωση μέσω Mopria®

Η συσκευή αυτή υποστηρίζει επίσης το Mopria®. Η χρήση του Mopria® σάς επιτρέπει να εκτυπώνετε από φορητές συσκευές που υποστηρίζουν Android χρησιμοποιώντας κοινές λειτουργίες και κοινές ρυθμίσεις, ακόμα και αν οι κατασκευαστές και τα μοντέλα διαφέρουν. Για παράδειγμα, αν χρησιμοποιείτε εκτυπωτές διαφορετικών κατασκευαστών συμβατούς με Mopria® ή αν ένας εκτυπωτής συμβατός με Mopria® είναι εγκατεστημένος σε έναν χώρο που επισκέπτεστε, μπορείτε να εκτυπώνετε χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση των ανάλογων αποκλειστικών εφαρμογών σε αυτούς. Για λεπτομέρειες σχετικά με τα συμβατά μοντέλα ή τα περιβάλλοντα εργασίας, επισκεφθείτε το http://www.mopria.org.
Επιβεβαίωση των ρυθμίσεων Mopria®
 

Εκτύπωση με την υπηρεσία Google Cloud Print

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε εφαρμογές και υπηρεσίες που υποστηρίζουν το Google Cloud Print για να εκτυπώνετε από υπολογιστή ή φορητή συσκευή χωρίς τη χρήση προγράμματος οδήγησης εκτυπωτή. Χρήση του Google Cloud Print
24YS-03L