De e-Handleiding gebruiken

De e-Handleiding is een handleiding die u op uw computer kunt bekijken en die alle functies van het apparaat beschrijft. U kunt zoeken op basis van uw bedoeld gebruik of een trefwoord invoeren om snel de pagina te vinden die u zoekt. U kunt de e-Handleiding gebruiken door deze op uw computer te installeren of door de e-Handleiding rechtstreeks vanaf de Dvd-rom te starten. De e-Handleiding installeren
De gewenste informatie opzoeken
U kunt zoeken naar de gewenste pagina door de volgende drie methoden te gebruiken.
Zoeken in de inhoud
U kunt zoeken naar de gewenste pagina door het onderwerp te selecteren in het tabblad [Inhoud] aan de linkerkant van het scherm en vervolgens het [Hoofdstukpictogram] naast het onderwerp te selecteren.
Zoeken op trefwoord
Voer een zoekopdracht uit door een trefwoord in te voeren, zoals "fax" of "UI op afstand" en de pagina's die het trefwoord bevatten, worden vervolgens weergegeven. Daarna kunt u in deze lijst met resultaten zoeken naar de gewenste pagina. U kunt ook zinnen opgeven zoals "verbinding maken met een netwerk". Het zoeken op trefwoord ondersteunt ook de booleaanse AND-functie om te zoeken naar meerdere trefwoorden.
Zoeken in het siteoverzicht
Klik op [Siteoverzicht] boven aan het scherm en er wordt een lijst weergegeven met alle onderwerpen van de e-Handleiding. Vanaf hier kunt u zoeken naar het gewenste onderwerp.
Systeemvereisten
Om de e-Handleiding te gebruiken, zijn de volgende webbrowsers vereist. De inhoud van de e-Handleiding wordt mogelijk niet correct weergegeven als u een browser gebruikt die niet in de onderstaande lijst staat.
Windows: Internet Explorer 8.0/9.0/10.0/11.0, Firefox 24 ESR/26/29
Mac OS: Safari 7.0, Firefox 24 ESR/26/29
Deze cd/dvd van dit product bevat mogelijk handleidingen in PDF-indeling. Als u niet over Adobe Reader beschikt om de handleidingen in PDF-indeling te bekijken, probeert u een ander programma zoals PDF Preview van Vivid Document Imaging Technologies.
Informatie over de meest recente e-Handleiding
Raadpleeg de website van Canon voor de meest recente e-Handleiding.
0SJY-0F7