Communicatiebeheerrapport 

U kunt de fax- en e-maillogboeken van verzonden en ontvangen documenten controleren door een communicatiebeheerrapport af te drukken. U kunt dit rapport automatisch afdrukken na elke 40 transmissies of handmatig.
<Menu>  <Uitvoerrapport> <Rapportinstellingen>  <Communicatiebeheerrapport> selecteer de afdrukinstelling

<Automatisch afdrukken (40 verzendingen)>

Selecteer <Aan> om het rapport automatisch af te drukken na 40 transmissies of <Uit> om het rapport handmatig af te drukken.

<Separaat TX/RX>

Selecteer <Aan> om afzonderlijke rapporten af te drukken voor verzonden en ontvangen documenten en <Uit> om verzend- en ontvangstgegevens te combineren in één rapport.
Het rapport handmatig afdrukken
<Menu>  <Uitvoerrapport>  <Lijst afdrukken>  <Communicatiebeheerrapport> controleer of het formaat en type papier dat op het scherm wordt weergegeven, in het apparaat is geplaatst  <OK>  <Ja>
Voorbeeld:

Resultaat

"OK" geeft aan dat de transmissie zonder problemen is voltooid en "FT" plus drie cijfers (een foutcode) dat de transmissie is mislukt (Er wordt een foutcode weergegeven). In het geval van e-mail geeft een communicatiebeheerrapport informatie over de transmissie tussen het apparaat en de mailserver, niet tussen het apparaat en de bestemming.
0SJY-0CC