TX-resultaatrapport 

U kunt een zogenaamd TX-resultaatrapport afdrukken om de fax- of e-maillogboeken te controleren van verzonden documenten en van documenten die naar een gedeelde map zijn gescand. U kunt het rapport afdrukken na elke transmissie of alleen als er een verzendfout optreedt.
<Menu>  <Uitvoerrapport> <Rapportinstellingen>  <Resultaatrapport fax-TX> of <Resultaatrapport e-mail/bestand TX>  selecteer de afdrukinstelling

<Uit>

Selecteer deze optie als u geen TX-resultaatrapporten voor faxen of voor e-mails/bestanden wilt afdrukken.

<Aan>

Selecteer deze optie als u een TX-resultaatrapport voor faxen of voor e-mails/bestanden wilt afdrukken telkens wanneer u een document verzendt.

<Alleen bij fout>

Selecteer deze optie als u alleen een TX-resultaatrapport voor faxen of voor e-mails/bestanden wilt afdrukken wanneer een verzendfout optreedt.
Voorbeeld: verzenden van fax
 
Voorbeeld: scannen naar e-mail/gedeelde map

Resultaat

"OK" geeft aan dat de transmissie zonder problemen is voltooid en "FT" plus drie cijfers (een foutcode) dat de transmissie is mislukt (Er wordt een foutcode weergegeven).

Afdelings-id

De Afdeling ID wordt weergegeven als Afdeling ID beheer is ingeschakeld.

Verzonden/Fout

In het geval van e-mail geeft een TX-resultaatrapport informatie over de transmissie tussen het apparaat en de mailserver, niet tussen het apparaat en de bestemming. Zelfs als de transmissie mislukt, wordt er geen driecijferige foutcode afgedrukt. Als u de foutcode wilt controleren, drukt u een communicatiebeheerrapport af (Communicatiebeheerrapport).
Een deel van een faxdocument afdrukken in het rapport
Wanneer u <Aan> of <Alleen bij fout> selecteert bij <Resultaatrapport fax-TX>, kunt u een deel van een faxdocument opnemen in het rapport. Stel <TX-afbeelding opnemen> in op <Aan>.
 
0SJY-0CA