Faxen versturen vanaf uw computer

U kunt faxdocumenten die u op uw computerprogramma hebt gemaakt, rechtstreeks vanaf de computer faxen. U hoeft de documenten dan niet eerst af te drukken en u kunt zo toner en papier besparen. U moet enkele procedures uitvoeren voordat u deze functie kunt gebruiken, zoals het opgeven van de basisinstellingen voor de faxfunctie (Begininstellingen configureren voor faxfuncties) en het installeren van het faxstuurprogramma op uw computer (Installatiehandleiding MF-stuurprogramma).
Help-informatie van het faxstuurprogramma
Als u in het scherm van het faxstuurprogramma op [Help] klikt, ziet u het scherm van de ingebouwde Help-functie van het faxstuurprogramma. Deze Help-functie bevat informatie die niet is opgenomen in deze e-Handleiding, waaronder informatie over functies van het stuurprogramma zoals het opslaan van veelgebruikte instellingen en hoe u deze functies kunt configureren.
Macintosh-gebruikers: zie Installatiehandleiding MF-stuurprogramma voor informatie over het installeren van het faxstuurprogramma, en Fax Driver's Help (Help in het faxstuurprogramma) voor informatie over het gebruik van faxfuncties (Voor Mac OS-gebruikers).
Afhankelijk van het besturingssysteem en de versie van het faxstuurprogramma die u gebruikt, kunnen de schermen van het faxstuurprogramma in deze handleiding verschillen van de echte schermen.
0SJY-03L