Brug af e-Manual

E-Manual er en manual, der kan vises på din computer, og som beskriver alle maskinens funktioner. Du kan søge efter den handling, du vil foretage, eller angive et søgeord, så du hurtigt kan finde den side, du leder efter. Du kan bruge e-Manual ved at installere den på din computer. Du kan også starte e-Manual direkte fra Dvd. Installation af e-Manual
Sådan finder du et emne
Du kan finde den side, du leder efter, på 3 måder:
Kig i indholdshold
Du kan finde den side, du leder efter, ved at vælge et emne fra fanen [Indhold] i venstre side af skærmen og vælge [Kapitelikon] ud for emnet.
Søg med søgeord
Søg ved at indtaste et søgeord som f.eks. "fax" eller "Brugerinterface til fjernbetjening". Herefter vises de sider, der indeholder søgeordet. Du kan finde den side, du leder efter i søgeresultaterne. Du kan også søge på udtryk som "tilslutning til netværk". Søgefunktionen understøtter også den booleske operatør OG ved søgning efter flere søgeord.
Søg i sitemap
Klik på [Site Map] øverst på skærmen, hvorefter en liste over alle emnerne i e-Manual vises. Her kan du finde det emne, du leder efter.
Systemkrav
Der kræves nedenstående webbrowsere for at bruge e-Manual. Indholdet af e-Manual vises måske ikke korrekt, hvis der bruges en anden browser end følgende:
Windows: Internet Explorer 8.0/9.0/10.0/11.0, Firefox 24 ESR/26/29
Mac OS: Safari 7.0, Firefox 24 ESR/26/29
Denne cd-rom/dvd-rom til dette produkt indeholder muligvis vejledninger i PDF-format. Hvis du ikke har adgang til Adobe Reader til at få vist vejledninger i PDF-format, kan du prøve andre programmer som f.eks. PDF Preview, der er udviklet af Vivid Document Imaging Technologies.
Om den nyeste e-Manual
Se Canons websted for den nyeste e-Manual.
0SS5-0F7