Glasplade

Rengør regelmæssigt glaspladen og fremførerens underside for støv for at forhindre, at der kommer smuds på dokumenter og udskrifter.
Brug det rensepapir til glas, der fulgte med maskinen, når du skal udføre grundlæggende rengøring.
Når rensepapiret til glas er beskidt, skal det skylles i vand og spredes ud, så det kan tørre.
1
Sluk for maskinen, og tag strømstikket ud af stikkontakten.
Når du slukker maskinen, vil data, der venter på udskrivning, blive slettet. Faxdokumenter, der blev modtaget ved hjælp af funktionen Modtagelse i hukommelsen, faxmeddelelser, der venter på at blive sendt, og rapporter, der automatisk udskrives efter afsendelse og modtagelse af faxmeddelelser, slettes ikke.
2
Åbn fremføreren.
3
Rengør glaspladen og fremførerens underside.
1
Rengør glaspladen.
Rengør maskinen med det rensepapir til glas, der fulgte med maskinen.
Når det gælder blæk eller anden besværlig snavs, skal du tørre med en fugtig, godt opvredet klud, og aftørre med en blød, tør klud. Hvis vådaftørringen ikke fjerner snavnet, skal du først fugte kluden med et mildt rengøringsmiddel, der er opløst, før aftørringen og derefter aftørre med en blød, tør klud.
2
Rengør fremførerens underside.
Rengør maskinen med en klud, der er vredet op efter at være fugtet i vand, og tør den derefter ren med en blød, tør klud.
Hvis vådaftørringen ikke fjerner snavnet, skal du først fugte kluden med et mildt rengøringsmiddel, der er opløst, før aftørringen og derefter aftørre med en blød, tør klud.
4
Rengør scanningsområdet (den tynde glasstrimmel) og den hvide plade.
1
Rens scanningsområdet.
Rengør maskinen med det rensepapir til glas, der fulgte med maskinen.
Når det gælder blæk eller anden besværlig snavs, skal du tørre med en fugtig, godt opvredet klud, og aftørre med en blød, tør klud.
2
Rengør den hvide plade.
Rengør maskinen med en klud, der er vredet op efter at være fugtet i vand, og tør den derefter ren med en blød, tør klud.
5
Vent på, at det rengjorte område er helt tørt.
6
Luk fremføreren forsigtigt.
7
Sæt strømstikket i igen, og tænd maskinen.
0SS5-0AL