Timerindstillinger

 
Alle indstillinger for timeren vises med korte beskrivelser. Standardindstillingerne er angivet med en daggert ().
Asterisk (*)
Indstillinger, der er markeret med "*1", kan ikke importeres eller eksporteres via Brugerinterface til fjernbetjening.
Indstillinger, der er markeret med "*2", kan være utilgængelige eller have forskellige standarder alt efter købsland eller -område.

Indstillinger for dato/tid

Angiv indstillinger for dato og klokkeslæt, herunder datoformat og displayindstillingen 12- eller 24-timers ur. Den dato og det klokkeslæt, der trykkes på faxdokumenter, rapporter og lister, bestemmes af disse indstillinger.
Datoformat *2
Vælg datofomat (rækkefølge for år, måned og dag).
ÅÅÅÅ MM/DD
MM/DD/ÅÅÅÅ
DD/MM ÅÅÅÅ
Tidsformat
Vælg displayindstillingen 12- eller 24-timers ur.
12 timer (AM/PM)
24 timer
Indstill. for aktuel dato/tid *1
Indstil dags dato og aktuelt klokkeslæt. Tryk på / for at flytte markøren og / for at angive dato og klokkeslæt eller skifte mellem <AM>/<PM>.
Angiv <Tidszone>, før du angiver den aktuelle dato og det aktuelle klokkeslæt. Hvis indstillingen <Tidszone> ændres, skifter den aktuelle dato og det aktuelle klokkeslæt tilsvarende.
Den aktuelle dato og det aktuelle klokkeslæt kan ikke ændres i 1 time efter sommer- eller vintertid er trådt i kraft.
Tidszone *2
Angiv tidszone. Hvis indstillingen tidszone ændres, skifter værdierne angivet i <Indstill. for aktuel dato/tid> tilsvarende.
UTC-12:00 til UTC 0:00 til UTC+12:00
UTC
Coordinated Universal Time (UTC) er den primære tidsstandard, som hele verden bruger til at regulere klokkeslæt. Den rigtige indstilling af UTC-tidszonen kræves til internetkommunikation.
Indstillinger for sommertid *2
Aktiver eller deaktiver sommertid. Hvis sommertid er aktiveret, skal du angive datoerne for sommertid.
Fra
 
Til
Start: Måned, Dag
Afslut: Måned, Dag

Tid før automatisk nulstilling

Hvis en tast ikke trykkes ned inden for en angiven tidsperiode, initialiseres skærmen og indstillingerne til at vise standardskærmen (automatisk nulstilling). Angiv intervallet for, hvornår auto-nulstil skal udføres. Vælg <0> for at deaktivere funktionen til automatisk nulstilling. Automatisk nulstilling udføres ikke i følgende tilfælde:
Indstillingsmenuen vises.
Maskinen behandler data, f.eks. ved udskrivning af dokumenter, eller når faxbeskeder sendes eller modtages.
En fejlmeddelelse vises, og fejlindikatoren blinker (automatisk nulstilling udføres imidlertid, når fejlen ikke forhindrer brugeren i forsat at bruge funktionen).
0 (automatisk nulstilling er deaktiveret)
1 til 2 til 9 (min.)
Skærmen, der vises efter udførelsen af automatisk nulstilling, kan angives under <Funktion efter auto. nulstil.>.

Funktion efter auto. nulstil.

Vælg, om standardskærmen skal vises efter udførelsen af automatisk nulstilling. Hvis <Standardfunktion> vælges, vises hovedskærmen for den funktion, der er valgt under <Standardskærm efter start/gendannelse> (Standardskærm efter start/gendannelse). Hvis <Valgt funktion> er valgt, vises hovedskærmen for den valgte funktion.
Standardfunktion
Valgt funktion

Automatisk dvaletid

Hvis maskinen ikke er blevet betjent eller ikke har haft nogle data at behandle i en angiven tidsperiode, går maskinen i dvaletilstand for at spare strøm (automatisk dvale). Angiv tidsperioden, efter hvilken automatisk dvale udføres. Automatisk dvale udføres ikke, når indstillingsmenuen vises. Vi anbefaler, at du bruger standardindstillingerne for at spare mest muligt strøm. Aktivering af dvaletilstand
1 til 60 (min.)

Auto offlinetid

Hvis der ikke har været trykket på en tast inden for en angiven tidsperiode, vises skærmen nedenfor (maskinen er indstillet online til scanning), og maskinen går automatisk offline. Angiv tidsperioden, efter hvilken maskinen går offline. Du kan også angive, at maskinen skal blive online.
0 (Maskinen forbliver online)
1 til 5 til 60 (min.)
0SS5-09H