Tilslutning til et netværk

Når du slutter maskinen til et kablet LAN (local area network), skal du angive en IP-adresse, der er unik for det valgte netværk. Få trinnene til at tilslutte maskinen og indstille en IP-adresse ved at se "Sådan kommer du i gang" (Vejledninger, der medfølger maskinen). Få oplysninger om indstillinger for specifikke IP-adresser ved at kontakte din internetudbyder eller netværksadministrator.
Hvis maskinen er tilsluttet et netværk, der ikke er sikret, kan dine personlige oplysninger blive videregivet til en tredjepart.
Der leveres ikke et LAN-kabel eller en router sammen med maskinen. Sørg for at have dem klar.
Få flere oplysninger om dine netværksenheder i betjeningsvejledningerne til enhederne eller ved at kontakte producenten.

Før du går i gang

Følg disse trin for at slutte maskinen til netværket.
 
 
Kontroller dine computerindstillinger.
Sørg for, at computeren er tilsluttet netværket korrekt. Få flere oplysninger i betjeningsvejledninger, der fulgte med de enheder, du bruger, eller ved at kontakte producenterne af enhederne.
Sørg for, at netværksindstillingerne er angivet på computeren. Hvis netværket ikke er blevet konfigureret korrekt, kan du ikke bruge maskinen på netværket, også selvom du udfører resten af fremgangsmåden herunder.
Afhængigt af netværket skal du muligvis ændre indstillingerne for kommunikationsmetoden (halv eller fuld dupleks) eller Ethernet-typen (10BASE-T/100BASE-TX/1000BASE-T) (Konfiguration af Ethernet-indstillinger). Få flere oplysninger ved at kontakte din internetudbyder eller netværksadministrator.
Du kan kontrollere maskinens MAC-adresse ved at se Visning af MAC-adressen.
Du kan oprette forbindelse til et IEEE 802.1X-netværk ved at se Konfiguration af IEEE 802.1X-godkendelse.
 
 
Tilslutning til et kablet LAN.
 
 
Indstil evt. IP-adressen.
Dette trin er nødvendigt, hvis du vil bruge en specifik IP-adresse eller tildele en IP-adresse automatisk.
0SS5-06J