Scanning vha. et program

 
Scan dokumentet vha. et program. Du kan bruge Adobe Photoshop, Microsoft Office Word eller andre billedbehandlings- eller tekstbehandlingsprogrammer. Det scannede billede indlæses direkte i programmet, hvilket gør det muligt at redigere eller behandle billedet med det samme. Den følgende fremgangsmåde varierer afhængigt af programmet.
Programmet skal være kompatibelt med TWAIN eller WIA*. Du kan få flere oplysninger i betjeningsvejledningen til programmet.
* TWAIN er en standard til tilslutning af billedinputenheder, f.eks. scannere, til computere. WIA er en funktion, som er en integreret standard i Windows.
Fra kontrolpanel
1
Placer dokumentet/dokumenterne. Placering af dokumenter

Det andet eller de efterfølgende dokumenter scannes muligvis ikke, eller der vises muligvis en fejlmeddelelse afhængigt af programmet. I dette tilfælde skal du anbringe og scanne ét dokument ad gangen.
2
Tryk på <Scan>.
3
Tryk på <Fjernscanner>.
Fra en computer
4
Vælg den kommando i programmet, der starter scanningen.
Fremgangsmåden til start af scanning afhænger af programmet. Du kan få flere oplysninger i betjeningsvejledningen til programmet.
5
Vælg maskinens scannerdriver.
Vælg ScanGear MF eller WIA. Hvis du vælger ScanGear MF, kan du konfigurere avancerede scanningsindstillinger.
6
Konfigurer scanningsindstillingerne efter behov.
Hvis du vil have flere oplysninger om scanningsindstillinger for ScanGear MF, skal du se Konfiguration af scanningsindstillinger i Simple Mode (Enkel-status) eller Konfiguration af scanningsindstillinger i Avanceret status.
7
Klik på [Scan].
Scanningen starter.
Når scanningen er fuldført, videresendes det scannede billede til et program.
0SS5-058