No es pot detectar un dispositiu connectat a través d'un port WSD

Es poden considerar una sèrie de causes. Canvieu les opcions com calgui mentre consulteu cada "Solució".

Causa 1.

Les opcions del dispositiu són incorrectes.
Solució
Comproveu si s'han configurat les opcions següents al dispositiu. Si no s'han configurat, canvieu les opcions o instal·leu el controlador adequat.
Les opcions per a [Usar WSD] i per a [Opcions de detecció multidifusió] estan activades.
L'opció [Selecció de PDL (Plug and Play)] i l'idioma de descripció de la pàgina del controlador coincideixen.
Si voleu obtenir més informació sobre el mètode de configuració de la funció d'idioma de descripció de la pàgina (Plug and Play) del dispositiu, consulteu el manual del dispositiu.

Causa 2.

Les opcions de xarxa del sistema operatiu són incorrectes.
Solució
Comproveu si s'han configurat les opcions necessàries a les opcions de xarxa del sistema operatiu. Si no s'han configurat, canvieu-les.
Al Windows 10/Server 2016
Visualitzeu [Configuració] > [Xarxa i Internet] → feu clic a una icona que es mostra al mètode de connexió a la xarxa actual → activeu l'opció [Fes que aquest ordinador es pugui detectar].
Al Windows 8.1/Server 2012/Server 2012 R2
Des de la pantalla [Escriptori], mostreu la barra de botons d'accés → [Configuració] > [Canvia la configuració de l'ordinador] > [Xarxa] → feu clic a una icona que es mostra al mètode de connexió a la xarxa actual → activeu l'opció [Cerca dispositius i contingut].
Al Windows 7/Server 2008 R2
Visualitzeu [Tauler de control] > [Xarxa i Internet] > [Centre de xarxes i de recursos compartits] → feu clic a [Canvia la configuració de l'ús compartit avançat] → seleccioneu [Públic] > [Activa la detecció de xarxes].
Al Windows Server 2008
Visualitzeu [Tauler de control] > [Xarxa i Internet] > [Centre de xarxes i de recursos compartits] → feu clic al botó que apareix a la dreta de [Detecció de xarxes] a [Ús compartit i detecció] → seleccioneu [Activa la detecció de xarxes].

Causa 3.

El dispositiu no apareix als resultats de detecció perquè el controlador corresponent al dispositiu detectat ja està instal·lat.
Solució
Si voleu instal·lar un controlador detectant un dispositiu, desinstal·leu el controlador abans d'intentar detectar-lo.

Temes relacionats