Konfigurere nettverksmiljøet

Når du kobler maskinen til et kablet eller trådløst lokalnettverk (LAN), må du angi en IP-adresse som er unik for det valgte nettverket. Valget mellom "kablet" og "trådløst" avhenger av kommunikasjonsmiljøet og nettverksenhetene. For spesifikke IP-adresseinnstillinger kan du kontakte Internett-leverandøren eller nettverksadministratoren.
Hvis maskinen er koblet til et usikret nettverk, kan en tredjepart få tilgang til dine personlige opplysninger.
Maskinen kan ikke være koblet til både et kablet og et trådløst LAN samtidig.
Maskinen leveres ikke med LAN-kabel eller ruter. Dette må være klart ved behov.
Hvis du vil ha mer informasjon om nettverksenhetene, kan du se instruksjonshåndbøkene for enhetene eller kontakte fabrikanten.

Før du begynner

Følg disse trinnene for å koble maskinen til et nettverk.
 
 
Kontroller innstillingene på datamaskinen.
Forsikre deg om at datamaskinen er koblet til nettverket på riktig måte. For mer informasjon, se instruksjonshåndbøkene for enhetene som du bruker, eller ta kontakt med enhetsfabrikantene.
Kontroller at nettverksinnstillingene er fullført på datamaskinen. Hvis nettverket ikke er konfigurert ordentlig, kan du ikke bruke maskinen på nettverket, selv om du utfører resten av prosedyren nedenfor.
Avhengig av nettverket, kan det hende at du må endre innstillinger for kommunikasjonsmetode eller Ethernet-type (Konfigurere Ethernet-innstillinger). Kontakt internettleverandøren eller nettverkadministrator hvis du trenger mer informasjon.
Hvis du vil koble til et IEEE 802.1X-nettverk, kan du se Konfigurere IEEE 802.1X-godkjenningsinnstillinger.
 
 
Velg kablet eller trådløst LAN.
 
 
Koble til et kablet eller trådløst LAN.
Gå til delen som samsvarer med innstillingen du valgte i trinn 2.
Koble til kablet LAN
Koble til trådløst LAN
 
 
Angi IP-adressen etter behov.
Ved kjøpstidspunktet er maskinen konfigurert til å skaffe en IP-adresse automatisk. Endre denne innstillingen hvis du vil bruke en spesifikk IP-adresse. Angi IP-adresse
2585-00E