Vedlikehold og inspeksjoner

Rengjør maskinen regelmessig. Maskinen kan kanskje ikke fungere riktig hvis støv samles på den. Legg merke til følgende ved rengjøring. Hvis det oppstår et problem ved bruk av den, kan du se Feilsøking. Hvis problemet ikke kan løses eller du føler at maskinen må inspiseres, kan du se Når et problem ikke kan løses.
Før rengjøring, slår du av strømmen og kobler støpslet fra strømuttaket. Hvis du ikke gjør dette, kan det oppstå brann eller elektrisk støt.
Koble støpslet fra regelmessig og rengjør med en tørr klut for å fjerne støv og smuss. Støv som samles på støpslet kan absorbere fuktighet i luften og kan føre til brann dersom det kommer i kontakt med elektrisitet.
Bruk en fuktig og godt vridd klut til å rengjøre maskinen. Bruk utelukkende vann til å fukte rengjøringskluter. Du må ikke bruke alkohol, benzen, malingstynner eller andre brennbare stoffer. Ikke bruk papirlommetørkle eller papirhåndkle. Hvis disse stoffene kommer i kontakt med elektriske deler inne i denne maskinen, kan det generere statisk elektrisitet eller føre til brann eller elektrisk støt.
Se regelmessig etter om strømledningen og støpslet er skadet. Kontroller at maskinen er fri for rust, bulker, striper og sprekker, og at den ikke genererer for mye varme. Bruk av dårlig vedlikeholdt utstyr kan føre til brann eller elektrisk støt.
Maskinen har høyspente komponenter med høy temperatur innvendig. Berøring av disse komponentene kan forårsake brannskader. Du må ikke røre deler av maskinen som ikke er indikert i håndboken.
Vær forsiktig så du ikke kutter hendene på papirkantene når du legger i papir eller fjerner fastkilt papir.
Når du fjerner fastkjørt papir eller skifter tonerkassetter, eller lignende, må du være forsiktig så du ikke får toner på hender eller klær. Hvis du får toner på hendene eller klærne, må du straks vaske dem med kaldt vann.
2585-004