Bruke maskinen via applikasjoner

Skriv ut og utfør andre handlinger fra den mobile enheten som er koblet til, ved bruk av applikasjoner. Ulike applikasjoner, som de som er utviklet kun for Canon, støttes. Brukes korrekt i samsvar med din enhet, applikasjonen og situasjonen.

Bruke Canon PRINT Business

Denne applikasjonen brukes til å skrive ut og utføre andre handlinger fra mobile enheter som bruker iOS/Android. Det er ikke nødvendig å utføre handlinger på maskinen ved utskrift. Du finner mer informasjon om støttede operativsystemer, detaljerte innstillingsmetoder og handlinger i applikasjonens hjelpefunksjon eller på Canons nettsted (http://www.canon.com/gomp/).
Du kan laste Canon PRINT Business ned gratis, men du vil måtte betale for internettforbindelsen.

Skrive ut med Canon Print Service

Du kan enkelt skrive ut fra menyen til applikasjoner som støtter utskriftsystemet for Android. For mer informasjon om støttede operativsystemer og detaljerte innstillingsmetoder og betjening, se Canon-nettstedet (http://www.canon.com/).

Utskrift med Mopria®

Maskinen støtter også Mopria®. Mopria® lar deg skrive ut fra mobile enheter som bruker Android, ved bruk av vanlige handlinger og innstillinger, selv om produsentene og modellene er ulike. Hvis du for eksempel bruker skrivere som støtter Mopria®, som er produsert av flere produsenter eller en skriver som støtter Mopria®, som er plassert på et sted du befinner deg, kan du skrive ut uten å installere en egen applikasjon til bruk for hver enkelt produsent eller modell. Hvis du vil ha mer informasjon om modellene som støtter Mopria og omgivelsekravene, kan du se http://www.mopria.org.
Bekrefte Mopria®-innstillinger
 

Skrive ut med Google Cloud Print

Du kan bruke applikasjoner og tjenester som støtter Google Cloud Print når du vil skrive ut fra en datamaskin eller mobil enhet uten å måtte bruke en skriverdriver. Bruke Google Cloud Print
2585-03L