Så mye mer

Det finnes et utvalg av funksjoner for det du trenger å gjøre - hjemme, på kontoret eller selv på reise.
 
Bruke smarttelefon/nettbrett
 
Enkel utskrift med Google Cloud Print
Når du raskt vil skrive ut et utkast som du har utarbeidet på et nettbrett mens du var på forretningsreise, er Canon PRINT Business et nyttig hjelpemiddel. Selv i miljøer uten en trådløs LAN-ruter, kan du koble til maskinen med en mobil enhet, trådløst og direkte.
Uten PC, raskt og enkelt! Et enda større utvalg muligheter for arbeid/fritid, med funksjonalitet som er laget for denne hastighetens tidsalder.
 
Koble deg til Google Cloud Print med den bærbare datamaskinen eller mobiltelefonen, og send dataene. Så enkelt er det å skrive ut dokumentene. Med denne maskinen, Google Cloud Print og mobilenheten din kan du skrive ut når som helst fra hvor som helst.
 
 
Hold utskriftene private
 
Bli trådløs
Når du skriver ut noe fra datamaskinen, kommer det vanligvis ut av skriveren med én gang. Hvis du har sensitive dokumenter, er dette imidlertid kanskje ikke det du ønsker. Da bruker du bare sikker utskrift. Da kan ingen skrive ut dokumentene dine uten å angi passordet ditt på betjeningspanelet på maskinen. Ikke la dine konfidensielle dokumenter ligge synlige i skuffen, slik at alle kan se dem.
 
Ingen kabler, enkel installsjon, enkelt vedlikehold. Hvis du har en trådløs WPS LAN-ruter, kan du hoppe over innstillingsprosessen helt og fullt og være klar før du vet ordet av det. Kos deg med det problemfrie og brukervennlige dokumentsystemet som du bare kan få ved å være trådløs. Kompatibelt med IEEE 802.11b/g/n for problemfri trådløshet, og det støtter også WEP og WPA/WPA2-PSK (TKIP/AES-CCMP) for økt sikkerhet.
 
2585-07J