Angi en proxy

En proxy (eller en HTTP-proxyserver) refererer til en datamaskin eller programvare som utfører HTTP-kommunikasjon for andre enheter, spesielt under kommunikasjon med ressurser utenfor nettverket, for eksempel ved surfing på nettsteder. Klientenhetene er koblet til det eksterne nettverket via proxyserveren, og de kommuniserer ikke direkte med de eksterne ressursene. Ved å angi en proxy oppnår du ikke bare enklere styring av trafikk mellom interne og eksterne nettverk. Du blokkerer også uautorisert tilgang og konsoliderer antivirusbeskyttelse, noe som gir bedre sikkerhet. Når du bruker Google Cloud Print til å skrive ut over Internett, kan du forbedre sikkerheten ved å angi en proxy. Når du angir en proxy, må du sørge for at du har nødvendig informasjon, inkludert IP-adresse, portnummer og et brukernavn og passord for godkjenning.
Hvis du vil ha mer informasjon om grunnleggende handlinger som skal utføres ved oppsett av maskinen fra Fjernkontroll, kan du se Konfigurere menyalternativer fra grensesnittet for Fjernkontroll.
1
Start Fjernkontroll, og logg på i systemstyrermodus. Starte grensesnittet for Fjernkontroll
2
Klikk på [Innstillinger/lagring] på Portal-siden. Skjermbildet for Fjernkontroll
3
Velg [Nettverksinnstillinger]  [Proxy-innstillinger].
4
Klikk på [Rediger].
5
Merk av for [Bruk Proxy], og angi de nødvendige innstillingene.
[Bruk Proxy]
Merk av i boksen for å bruke den angitte proxyserveren ved kommunikasjon med en HTTP-server.
[HTTP Proxy serveradresse]
Angi adressen for proxyserveren. Angi IP-adressen eller vertsnavnet, alt etter miljøet.
[HTTP Proxy serverportnummer]
Endre portnummer etter behov.
[Bruk proxy med samme domene]
Merk av i avmerkingsboksen hvis du vil bruke den spesifiserte proxyserveren for kommunikasjon med enheter i samme domene.
[Bruk Proxy autentisering]
Hvis du vil aktivere godkjenning via proxyserveren, merker du av i boksen og taster inn alfanumeriske tegn for brukernavnet i tekstboksen [Brukernavn].
[Innstill/endre passord]
Hvis du vil angi eller endre passordet for proxygodkjenningen når dette er aktivert, merker du av i boksen og taster inn alfanumeriske tegn for det nye passordet i tekstboksen [Passord].
6
Klikk på [OK].
2585-049