Aktivering af dvaletilstand

Funktionen til dvaletilstand reducerer den mængde strøm, der bruges af maskinen, ved at slå strømmen til kontrolpanelet fra. Hvis der ikke udføres nogen betjeninger på maskinen i et stykke tid, f.eks. under en frokostpause, kan du spare på strømmen ved blot at trykke på på kontrolpanelet.
I dvaletilstand
Når maskinen går i dvaletilstand, lyser  gul grøn.
Situationer, hvor maskinen ikke går i dvaletilstand
Når maskinen er i drift
Når indikatoren Data lyser eller blinker
Når maskinen udfører en betjening, f.eks. justering eller rengøring
Når der opstår papirstop
Når menuskærmen vises
Når der vises en fejl på skærmen (Der er undtagelser. Maskinen går nogle gange i dvaletilstand, når disse fejlmeddelelser vises.)
Hvis skærmen for SSID'et/netværksnøglen for direkte forbindelse vises
Når indstillinger skal importeres eller eksporteres
Ændre værdien for automatisk dvaletid
Automatisk dvaletid er en funktion, der automatisk sætter maskinen i dvale, hvis den forbliver inaktiv i et specificeret stykke tid. Vi anbefaler at bruge standardindstillingen (<Timer/Energiindstillinger>) for at reducere strømforbruget. Hvis du ønsker at ændre den tid, der går, før maskinen går i dvaletilstand, skal du udføre nedenstående procedure.
<Menu>  <Præferencer> <Timer/Energiindstillinger>  <Automatisk dvaletid>  Angiv den tidsperiode, der går, før maskinen automatisk går i dvaletilstand  <Anvend> ()  
Ændre dvaletilstandsindstillingen til den angivne tid
Du kan konfigurere en indstilling, så maskinen sættes i dvaletilstand på et angivet tidspunkt. Du kan også konfigurere en indstilling, så dvaletilstanden deaktiveres på et angivet tidspunkt.
Model med berøringspanel
<Menu> <Præferencer> <Timer/Energiindstillinger> Vælg <Auto-Dvaletid Daglig Timer> eller <Indstill. for Afslutn. af Dvaletid> Vælg <Til> i <Indstil denne funktion>, og indtast tiden <Anvend>  
Sort/hvid LCD-model
<Menu> <Præferencer> <Timer/Energiinst.> Vælg <Auto-Dvaletid Daglig Timer> eller <Indstillinger for Afslutning af Dvaletid> <Til> Angiv tiden    
Afbrydelse af dvaletilstand
Du kan trykke på  eller en anden tast på kontrolpanelet for at afslutte dvaletilstanden.
For model med berøringspanel kan du også trykke på displayet for at afslutte dvaletilstanden.
24Y5-033