Ilægning af kuverter

Sørg for at udjævne eventuelle krøllede kuverter, før du ilægger dem. Vær også opmærksom på retningen af kuverterne, og hvilken side der vender opad.
I dette afsnit beskrives, hvordan du ilægger kuverter i den ønskede retning, samt de fremgangsmåder, du skal udføre, før du ilægger kuverter. Se Ilægning af papir i papirskuffen eller Ilægning af papir i universalbakken for at få en beskrivelse af den generelle fremgangsmåde for ilægning af kuverter i papirskuffen eller universalbakken.

Før ilægning af kuverter

Følg fremgangsmåden herunder for at klargøre kuverterne, før de ilægges.
På LBP613Cdw / LBP611Cn kan der kun ilægges én kuvert i den manuelle fremføringsåbning ad gangen. Følg trin 1-3 i denne fremgangsmåde for at gøre kuverten klar til ilægning.
1
Luk flappen på hver kuvert.
2
Gør dem flade for at få eventuel resterende luft ud, og sørg for, at kanterne er trykket tæt sammen.
3
Løsn eventuelle stive hjørner på kuverterne, og udjævn eventuelle krøller.
4
Ret kuverternes kanter ind på et plant underlag.

I papirskuffen

Ilæg kuverterne Monarch, COM10, DL eller ISO-C5 i stående retning (med de lange kanter på hver side), så siden uden lim vender opad (forside). Du kan ikke udskrive på den modsatte side af kuverter.
Ilæg kuverterne, så kanten af flappen vender mod den venstre side, sådan som det er vist i illustrationen.

I universalbakken

Ilæg kuverterne Monarch, COM10, DL eller ISO-C5 i stående retning (med de korte kanter mod maskinen), så siden uden lim vender opad (forside). Du kan ikke udskrive på den modsatte side af kuverter.
Ilæg kuverterne, så kanten af flappen vender mod den venstre side, sådan som det er vist i illustrationen.
LBP654Cx / LBP653Cdw
 
LBP613Cdw / LBP611Cn
 
24Y5-02H