Initialiserer indstillinger

 
Du kan gendanne de følgende indstillinger:

Initialiserer menu

Du kan gendanne maskinens indstillinger (Liste over menuen Indstilling). Afhængigt af de valgte indstillinger skal du muligvis genstarte maskinen efter initialisering.
<Menu>  <Styringsindstillinger>  <Dataadministration>  <Initialiser menu>  Vælg det element, du vil initialisere  <Ja>    Genstart maskinen, hvis det er nødvendigt
Du kan kun gendanne indstillingerne for <Netværk> i <Præferencer>.
<Menu>  <Præferencer>  <Netværk>  <Initialiser netværksindstillinger>  <Ja>  Genstart maskinen

Initialiserer nøgle og certifikat

Du kan gendanne indstillingerne for nøgle og certifikat og Ca-certifikater. Bemærk, at alle nøgler og certifikater og CA-certifikater, du har registreret i maskinen (undtagen de forudinstallerede nøglepar og CA-certifikater), slettes efter initialisering.
Efter initialisering er funktioner, der kræver nøgle og certifikat som f.eks. TLS-krypteret kommunikation og IKE for IPSec-kommunikation, ikke tilgængelige. Konfigurer indstillingerne for nøgle og certifikat, og aktiver funktionerne igen for at bruge dem.
<Menu>  <Styringsindstillinger>  <Dataadministration>  <Initialiser nøgle og certifikat>  <Ja>  

Initialisering af alle data/indstillinger

Dette aktiverer gendannelsen af alle data- og maskinindstillinger, herunder logge, til standardværdierne. Dette forhindrer, at følsomme data bliver lækket, når maskinen udskiftes eller bortskaffes. Når initialiseringsprocessen er færdig, genstarter maskinen automatisk.
Før initialisering skal du sikre, at der ikke er dokumenter, der er under behandling eller venter på at blive behandlet. Disse dokumenter vil blive slettet, når initialiseringen er udført.
For at bruge maskinen efter initialisering er det nødvendigt at konfigurere alle indstillinger fra bunden af.
<Menu>  <Styringsindstillinger>  <Initialiser alle data/indstillinger>  <Ja> ()  <Ja>
24Y5-053