Πολλά περισσότερα

Υπάρχουν πολλές λειτουργίες για όσα πρέπει να κάνετε - στο σπίτι, στο γραφείο ή ακόμα και στον δρόμο.
 
Χρήση smartphone/tablet
 
Εύκολη εκτύπωση με την Εκτύπωση νέφους Google
Όταν θέλετε να εκτυπώσετε γρήγορα μια πρόταση που έχετε ολοκληρώσει στο tablet σας καθ' οδόν προς μια επαγγελματική συνάντηση, η εφαρμογή για φορητές συσκευές Canon PRINT Business (Εκτύπωση Canon για επιχειρήσεις) προσφέρει μια πρακτική λύση. Ακόμα και σε περιβάλλοντα όπου δεν υπάρχει δρομολογητής ασύρματου δικτύου LAN, μπορείτε να συνδέσετε ασύρματα τη συσκευή απευθείας με μια φορητή συσκευή.
Χωρίς υπολογιστή, γρήγορα και εύκολα! Ακόμα περισσότερες δυνατότητες εργασίας και ψυχαγωγίας με λειτουργίες ειδικά σχεδιασμένες για τις γρήγορες ταχύτητες της εποχής μας.
 
Συνδεθείτε στο Google Cloud Print με το φορητό υπολογιστή ή το κινητό σας τηλέφωνο, στείλτε τα δεδομένα σας και σύντομα θα έχετε τα εκτυπωμένα σας έγγραφα. Με αυτήν τη συσκευή, τη λειτουργία Google Cloud Print και την κινητή συσκευή σας, μπορείτε να εκτυπώνετε όποτε θέλετε και απ' όπου θέλετε.
 
 
Προστασία των εκτυπώσεών σας
 
Ασύρματη χρήση
Συνήθως, όταν εκτυπώνετε κάτι από τον υπολογιστή σας, το εκτυπωμένο έγγραφο εξέρχεται απευθείας από τη συσκευή. Όταν όμως εκτυπώνετε «ευαίσθητα» έγγραφα, μπορεί να μην επιθυμείτε κάτι τέτοιο. Χρησιμοποιήστε την ασφαλή εκτύπωση και κανείς δεν θα μπορεί να εκτυπώσει τα έγγραφά σας αν δεν εισαγάγει πρώτα στον πίνακα λειτουργίας της συσκευής το συνθηματικό που έχετε ορίσει. Μην αφήνετε εκτεθειμένα και σε κοινή θέα τα εμπιστευτικά σας έγγραφα στον δίσκο.
 
Εύκολη εγκατάσταση χωρίς καλώδια και απλή συντήρηση. Εάν έχετε δρομολογητή ασύρματου LAN που υποστηρίζει WPS, παρακάμψτε τελείως τη διαδικασία ρύθμισης και χρησιμοποιήστε απευθείας τη συσκευή. Απολαύστε ένα εύχρηστο σύστημα εγγράφων που σας παρέχει την ελευθερία της ασύρματης χρήσης. Η συσκευή είναι συμβατή με το πρότυπο IEEE 802.11b/g/n για ασύρματη χρήση χωρίς έγνοιες και υποστηρίζει επίσης τα WEP και WPA/WPA2-PSK (TKIP/AES-CCMP) για μεγαλύτερη ασφάλεια.
 
24YS-07J