Βελτίωση της αποδοτικότητας

Εδώ θα δείτε μερικές απλές ενέργειες που θα κάνουν τις περίπλοκες εργασίες πιο αποτελεσματικές.
 
Εκτύπωση εικόνων απευθείας από τη συσκευή μνήμης USB σας
 
Απομακρυσμένη Διαχείριση με το Remote UI (Απομακρυσμένο περιβάλλον εργασίας)
Συνδέστε μια συσκευή μνήμης USB στη συσκευή και εκτυπώστε εικόνες και έγγραφα απευθείας, χωρίς υπολογιστή. Μπορείτε επίσης να προβάλλετε εικόνες JPEG και άλλες εικόνες σε προεπισκόπηση πριν τις εκτυπώσετε, έτσι ώστε να μην ξοδεύετε άσκοπα χαρτί.
 
Το Remote UI (Απομακρυσμένο περιβάλλον εργασίας) σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε πολλές λειτουργίες από τον υπολογιστή σας, χωρίς να χρειάζεται να πάτε στη συσκευή. Διαμορφώστε ρυθμίσεις και παρακολουθήστε την κατάσταση της συσκευής με ένα διαισθητικό και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας, που λειτουργεί μέσω προγράμματος περιήγησης στο Web και μαθαίνεται εξαιρετικά γρήγορα. Εξοικονομήστε χρόνο και ενέργεια για πράγματα που δεν έχουν σχέση με τη συντήρηση της συσκευής.
 
 
Γρήγορες ρυθμίσεις εκτύπωσης με έξυπνη λειτουργία
 
Μπορείτε να καθορίσετε εύκολα τη διαμόρφωση της σελίδας και τη θέση βιβλιοδεσίας, πραγματοποιώντας εναλλαγή μεταξύ εκτύπωσης 1 όψης και εκτύπωσης 2 όψεων κλπ. από την εικόνα προεπισκόπησης στο πρόγραμμα οδήγησης του εκτυπωτή. Η απλή διαδικασία επιλογής σάς επιτρέπει να κάνετε τις ρυθμίσεις που θέλετε εύκολα, βλέποντας παράλληλα τον τρόπο εφαρμογής τους.
 
 
24YS-07H