Παράρτημα

Σε αυτό το κεφάλαιο περιλαμβάνονται οι τεχνικές προδιαγραφές της συσκευής, οδηγίες χρήσης για το εγχειρίδιο Οδηγός Χρήστη, δηλώσεις αποποίησης ευθυνών, πληροφορίες σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα και άλλες σημαντικές πληροφορίες για τους πελάτες.

Προδιαγραφές συσκευής

Ανατρέξτε στην επόμενη ενότητα(ες) για να δείτε τις προδιαγραφές της κύριας συσκευής, τον προαιρετικό εξοπλισμό, το περιβάλλον δικτύου, τη λειτουργία εκτύπωσης, και ούτω καθεξής.

Χρήση προαιρετικού εξοπλισμού

Ανατρέξτε στην επόμενη ενότητα(ες) για να δείτε τις επιλογές που είναι διαθέσιμες για εύκολη και αποτελεσματική χρήση της παρούσας συσκευής.

Παραπομπή στο Εγχειρίδιο της Συσκευής

Ανατρέξτε στην πρώτη από τις ακόλουθες ενότητες για να δείτε τα είδη των εγχειριδίων που περιγράφουν τις λειτουργίες της συσκευής και τον τρόπο λειτουργίας της. Για να δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εγχειρίδιο Οδηγός Χρήστη (παρόν εγχειρίδιο), ανατρέξτε στη δεύτερη ενότητα.

Άλλα

Ανατρέξτε στην επόμενη ενότητα(ες) για να λάβετε χρήσιμες πληροφορίες και να δείτε πληροφορίες σχετικά με τις αποποιήσεις και τα πνευματικά δικαιώματα.
24YS-07A