Καθορισμός Κωδικού και PIN Υπεύθυνου Συστήματος

Καθορίστε τον λογαριασμό υπεύθυνου συστήματος, τον «Κωδικό Υπεύθυνου Συστήματος». Μπορείτε επίσης να ορίσετε ένα PIN για τον Κωδικό Υπεύθυνου Συστήματος. Εάν έχει οριστεί Κωδικός Υπεύθυνου Συστήματος, έχετε δυνατότητα πρόσβασης στα στοιχεία που απαιτούν δικαιώματα διαχειριστή, όπως οι επιλογές <Δίκτυο> και <Ρυθμίσεις διαχείρισης> μόνο όταν ο Κωδικός και το PIN Υπεύθυνου Συστήματος έχουν εισαχθεί σωστά. Επειδή οι πληροφορίες για τις ρυθμίσεις του Κωδικού Υπεύθυνου Συστήματος είναι κρίσιμης σημασίας για την ασφάλεια της συσκευής, βεβαιωθείτε ότι μόνο οι Διαχειριστές γνωρίζουν τον Κωδικό και το PIN Υπεύθυνου Συστήματος.
1
Επιλέξτε <Μενού> στην οθόνη Αρχική. Οθόνη Αρχική
2
Επιλέξτε <Ρυθμίσεις διαχείρισης>.
Εάν έχει ήδη οριστεί κωδικός υπεύθυνου συστήματος
Εάν εμφανιστεί η οθόνη σύνδεσης, πληκτρολογήστε τον σωστό κωδικό και το σωστό PIN. Σύνδεση στη συσκευή
3
Επιλέξτε <Διαχείριση χρηστών>  <Πληροφοριακές Ρυθμ. Υπεύθυνου Συστήματος>.
4
Επιλέξτε <Κωδικός και PIN Υπεύθυνου Συστήματος>.
5
Καθορισμός κωδικού και PIN υπεύθυνου συστήματος.
Καθορίστε <Κωδ. Υπεύθυνου Συστ.>  <PIN Υπεύθυνου Συστήματος>.
Πληκτρολογήστε τον αριθμό για κάθε στοιχείο και πατήστε <Εφαρμογή> ().
Εμφανίζεται η οθόνη επιβεβαίωσης. Εισαγάγετε τον κωδικό PIN ξανά για επιβεβαίωση.
Δεν μπορείτε να καταχωρίσετε έναν κωδικό ή ένα PIN που περιέχει μόνο μηδενικά, όπως «00» ή «0000000».
Εάν θέλετε να ακυρώσετε τις ρυθμίσεις για τον κωδικό και το PIN υπεύθυνου συστήματος, διαγράψτε τις πληροφορίες που υπάρχουν στο πεδίο  και πατήστε <Εφαρμογή> () έχοντας αφήσει τα πεδία κενά.
Ρύθμιση του ονόματος υπεύθυνου συστήματος
Φροντίστε να μην ξεχάσετε το PIN. Εάν ξεχάσετε το PIN, επικοινωνήστε με τον τοπικό εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Canon ή με τη γραμμή βοήθειας της Canon.
Διαμόρφωση ρυθμίσεων μέσω του Remote UI (Απομακρυσμένο περιβάλλον εργασίας)
Εκκινήστε το Remote UI (Απομακρυσμένο περιβάλλον εργασίας) και συνδεθείτε σε λειτουργία υπεύθυνου συστήματος. Κάντε κλικ στο [Settings/Registration] [User Management]  [System Manager Information]  [Edit] και καθορίστε τις απαραίτητες ρυθμίσεις στην οθόνη που εμφανίζεται.
Χρησιμοποιώντας το Remote UI (Απομακρυσμένο περιβάλλον εργασίας), μπορείτε να καταχωρίσετε διάφορες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας, σχολίων διαχειριστή, τη θέση εγκατάστασης της συσκευής, καθώς και των ρυθμίσεων που μπορείτε να καταχωρίσετε μέσω του πίνακα λειτουργίας. Μπορείτε να εμφανίσετε τις πληροφορίες που έχουν καταχωριστεί στη σελίδα [Device Information] του Remote UI (Απομακρυσμένο περιβάλλον εργασίας). Έλεγχος των πληροφοριών υπεύθυνου συστήματος
Σύνδεση στη συσκευή
Εάν προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε στοιχεία που απαιτούν δικαιώματα διαχειριστή, π.χ. στα στοιχεία <Δίκτυο> και <Ρυθμίσεις διαχείρισης>, ενώ έχει καθοριστεί Κωδικός Υπεύθυνου Συστήματος, εμφανίζεται η οθόνη σύνδεσης. Σύνδεση στη συσκευή
Η εισαγωγή του κωδικού και του PIN υπεύθυνου συστήματος είναι επίσης απαραίτητη κατά τη σύνδεση στο Remote UI (Απομακρυσμένο περιβάλλον εργασίας) σε λειτουργία διαχειριστή συστήματος. Εκκίνηση του Remote UI (Απομακρυσμένο περιβάλλον εργασίας)
24YS-041