Het apparaat door toepassingen gebruiken

Afdrukken en andere bewerkingen realiseren vanaf het mobiele toestel dat is verbonden met het apparaat, met behulp van toepassingen. Verschillende toepassingen inclusief toepassingen die exclusief voor Canon zijn, worden ondersteund. Gebruik ze correct in overeenstemming met het apparaat, de toepassing, en de situatie.

Canon PRINT Business gebruiken

Deze toepassing wordt gebruikt voor het afdrukken en andere bewerkingen vanaf de mobiele toestellen die geschikt zijn voor iOS / Android. Bij het afdrukken hoeven geen bewerkingen op het apparaat te worden verricht. Voor meer informatie over ondersteunde besturingssystemen, gedetailleerde instelmethoden, en bewerkingen raadpleegt u de Help van de toepassing of de Canon website (http://www.canon.com/gomp/).
U kunt Canon PRINT Business gratis downloaden, maar er zijn kosten verbonden aan de internet-verbinding.

Afdrukken met Canon Print Service

U kunt gemakkelijk afdrukken vanaf het toepassingenmenu dat het Android afdruk-subsystem ondersteunt. Voor meer informatie over ondersteunde besturingssystemen en gedetailleerde instelmethoden en procedures raadpleegt u de helpinformatie of de Canon website (http://www.canon.com/).

Afdrukken met behulp van Mopria®

Het apparaat ondersteunt ook Mopria®. Met behulp van Mopria® kunt u afdrukken vanaf mobiele toestellen die Android ondersteunen met behulp van algemene handelingen en instellingen, ook als merken en modellen verschillen. Als u bijvoorbeeld printers gebruikt die Mopria® ondersteunen, die zijn gemaakt door verschillende fabrikanten, of een printer die Mopria® ondersteunt, die zich op een locatie bevindt die u bezoekt, kunt u afdrukken zonder exclusief voor ieder merk of model een applicatie te installeren. Voor meer informatie over ondersteunende modellen of werkomgevingen raadpleegt u http://www.mopria.org.
Mopria® instellingen bevestigen
 

Afdrukken met Google Cloudprinter

U kunt toepassingen en diensten gebruiken die Google Cloudprinter gebruiken om af te drukken vanaf een computer of mobiel toestel zonder een printerstuurprogramma te gebruiken. Google Cloudprinter gebruiken
258A-03L