De slaapstand instellen

In de slaapstand wordt het stroomverbruik verlaagd door de stroomtoevoer naar het bedieningspaneel te onderbreken. Als er gedurende bepaalde tijd geen bewerkingen worden uitgevoerd op de machine, zoals tijdens de lunchpauze, kunt u energie besparen door op  op het bedieningspaneel te drukken.
Wanneer de slaapmodus is ingeschakeld
Het lampje  brandt groen als de slaapstand actief is.
Situaties waarin de slaapstand niet wordt geactiveerd
Wanneer het apparaat bezig is
Wanneer het Data-lampje brandt of knippert
Wanneer het apparaat een bewerking uitvoert zoals aanpassen of reinigen
In het geval van een papierstoring
Wanneer het menuscherm wordt weergegeven
Wanneer er een foutbericht wordt weergegeven op het scherm (er zijn enkele uitzonderingen: bij bepaalde foutberichten wordt de slaapstand wel geactiveerd).
Als het SSID/netwerksleutel-scherm voor Directe verbinding wordt weergegeven
Als instellingen worden geïmporteerd of geëxporteerd
De automatische sluimertijd instellen
De automatische sluimertijd is een functie die het apparaat automatisch in de slaapstand plaatst als gedurende een opgegeven tijd niet actief is. We adviseren u de standaard fabrieksinstellingen (<Timer-/energie-instellingen>) te gebruiken om het stroomverbruik te verminderen. Volg de onderstaande procedure om de periode van inactiviteit te wijzigen waarna het apparaat automatisch in de slaapstand wordt geplaatst.
<Menu>  <Voorkeuren> <Timer-/energie-instellingen>  <Automatische sluimertijd>  Stel de tijd in die verstrijkt voordat het apparaat automatisch overgaat naar de slaapstand  <Toepassen> ()  
De slaapstandinstelling veranderen voor de opgegeven tijd
U kunt instellen dat het apparaat op een opgegeven tijd naar de slaapstand gaat. U kunt ook instellen dat het apparaat de slaapstand op een opgegeven tijd verlaat.
Model aanraakscherm
<Menu> <Voorkeuren> <Timer-/energie-instellingen> Selecteer <Autom. dagelijkse slaaptimer> of <Instell. afsluiting sluimermodus> Selecteer <Aan> in <Deze functie instellen>, en voer de tijd in <Toepassen>  
Model zwart-wit LCD
<Menu> <Voorkeuren> <Timer-/energie-instellingen> Selecteer <Automatische dagelijkse slaaptimer> of <Instellingen afsluiting sluimermodus> <Aan> Voer de tijd in    
De slaapstand verlaten
U kunt  of een andere toets op het bedieningspaneel indrukken om de slaapstand te verlaten.
Voor het Model aanraakscherm kunt u ook op het display tikken om de slaapstand te verlaten.
258A-033