Kryptering og udskrivning af data

Du kan sende udskriftsdata til enheden i en krypteret tilstand. Dette mindsker risikoen for datamanipulation og lækage af information i kommunikationsvejen, hvorigennem der sendes udskrivningsdata. Denne funktion kaldes Krypteret sikker udskrivningsfunktion.
De gemte data kan udskrives ved at indtaste adgangskoden i enhedens kontrolpanel.
For at bruge Krypteret sikker udskrivningsfunktion skal du aktivere funktionen under enhedsindstillinger.

Sådan aktiverer du Krypteret sikker udskrivningsfunktion

1.
Åbn arket [Support/enhed].
2.
Klik på [Enhedsindstillinger].
Når du klikker [Enhedsindstillinger] efter en bekræftelsesskærm, som spørger dig, hvorvidt du ønsker at gemme indstillingerne, vises, så lukkes skærmen printindstillinger.
3.
Åbn arket [Enhedsindstillinger].
4.
Aktiver [Krypteret sikker udskrivning] i [Liste over ekstraudstyr].
Indstil krypteringsniveau, hvis det er nødvendigt.
5.
Klik på [OK].
BEMÆRK
I et fælles printermiljø er det nødvendigt at aktivere CSR-funktionen (Client Side Rendering) i Windows på serveren. Du kan aktivere CSR-funktionen ved at bruge følgende metode.
(1) Højreklik på ikonet for den printer, du bruger → klik på [Printeregenskaber].
(2) Vis arket [Deling] → kontroller, at [Del denne printer] er valgt → vælg [Gengiv udskriftsjob på klientcomputere].

Sådan udskrives med kryptering

1.
Åbn arket [Generelt].
2.
Vælg [Sikker udskrivning] fra [Outputmetode].
3.
I dialogboksen [Indstillinger for sikker udskrivning] skal du vælge [Brug en adgangskode til Krypteret sikker udskrivning] → indtast [Adgangskode] → klik på [OK].
Du skal muligvis indtaste en PIN-kode i stedet for en adgangskode.
BEMÆRK
Hvis du registrerer adgangskoden for Krypteret sikker udskrivningsfunktion, kan du spare tid på at konfigurere, når du printer sikkert.
Hvis du har udskrevet uden at angive en adgangskode, annulleres udskriftsjobbet.
Når du registrerer Krypteret sikker udskrivningsfunktion som en favorit, skal du kontrollere, at [Indstillinger] > [Gem godkendelsesoplysninger i foretrukne indstillinger] i arket [Support/enhed] er aktiveret. Hvis [Gem godkendelsesoplysninger i foretrukne indstillinger] er deaktiveret, bliver adgangskoden ikke gemt som favorit.

Relaterede emner